4 Nisan 2016 Pazartesi

Güvenlik Sistemleri


Bu zamanda sıkça tercih edilen ve günümüzde en çok kullanılan güvenlik sistemleri arasında olan Kamera güvenlik sistemleri ile ilgili sizlere birkaç bilgi verelim.

Güvenlik kamerası bizleri olası tehlikelerden koruyan ve caydıran bir sistemdir. Her işyerine mutlaka şart olan bir sitemdir çünkü işyeriniz sizin ekmek teknenizdir ve ekmek teknenizin de olası soygunluk gibi durumlardan korumak şarttır. Sadece işyerinizle sınırlı kalmayın aynı zamanda eviniz ve arabanızın da güvenliğini almak istiyorsanız güvenlik kamera sistemlerine başvurmalısınız.

Meydana gelecek olan olumsuzlukları önlemek, tespit etmek, kayıt altına alıp zamanı gelince delil niyetine kullanmamızı sağlayan harika bir sistemdir. Peki Güvenlik kamerası alırken neye dikkat etmelisiniz.
Güvenlik Kamerası Alırken Dikkat Edilmesi Geren Hususlar;

  • ·         Alacağınız Güvenlik Kamerasının mutlaka ama mutlaka gece görüş özelliği olmalıdır.
  • ·         Alacağınız Güvenlik Kamerasının görüntü kalitesi yani çözünürlüğü en az 650 TVL olmalıdır.
  • ·         Eğer Kamerayı dışarıya kuracaksanız o kameraya uygun ısıtmalı ve soğutmalı bir muhafaza almanızda büyük bir yarar var.
  • ·         En önemli özelliklerden biride alacağınız kameranın görüş mesafesi ne kadar olacak onu tespit edin ve ona uygun bir kamera seçiniz örneğin 25 metrelik bir alanı görecekse gidip te 250 metrelik  görüş mesafesi olan bir kamera almak aptallık olur.
  • ·         İç mekanda mı kullanacaksınız dış mekanda mı kullanacaksınız önceden bunun seçimini yapıp ona göre kamera bakmalısınız.
  • ·         Alacağınız Kayıt cihazı tamamen kameranıza uygun olacak ve dikkat etmeniz gereken özellikleri de şunlardır: Kayıt hızı, Oynatma Hızı vb. gibi önemli faktörlere.
  • ·         Eğer güvenlik kamerasını taktırdığınız mekandan uzaklaşınca istediğiniz zaman nerde olursanız olun güvenlik kamerasının taktırdığınız yeri istediğiniz zamanda izlemek istiyorsanız alacağınız DVR kayıt cihazında mutlaka internete bağlanabilir özelliği olması gerekmektedir ve Görüntüyü taşıma
  • ·         Aynı zamanda sadece görüntü değil aynı zamanda sesi de almak istiyorsanız alacağınız güvenlik kamerasının ses girişi de olması gerekmektedir
  • ·         Güvenlik kamerası alırken de aynı zamanda çipsetinede bakmanız gerekebilir. Sizler için tavsiye ettiğimiz çipset Sony çünkü Sony çipset üretiminde gelişmiş bir sistemdir.
  • ·         Seçeceğiniz Markada bir o kadar önemlidir. Çünkü bazı markalar kalitesiz ürünler satabiliyor böyle bir durumda herkes tarafından bilinen ve herkesin önerdiği markaları seçmenizde fayda vardır.
  • ·         Alacağınız Kameranın Çözünürlüğüne yani Görüntü kalitesine dikkat ediniz.
  • ·         Kameranın büyüklüğünü yerleştireceğiniz yere göre seçmelisinizi. Yerleştireceğiniz yer ufak bir yerse ufak bir kamera geniş ise geniş bir kamera.


Sizlere önereceğimiz markaların başında Avenir gelmektedir. Çünkü Avenir kamera sistemleri oldukça kaliteli ve uzun ömürlüdür. Avenir Güvenlik sistemi herkesçe duyulan ve tercih edilen bir marka haline gelmiştir. Genellikle Aveniri tercih eden müşterilerimiz hiçbir sorun yaşamamış aynı zamanda avenir güvenlik sisteminde gayet memnun kalmışlardır.


Sizlerde bu hususları göz önüne alarak istediğiniz kaliteli güvenlik sistemlerine ulaşabilir ve alabilirsiniz. Güvenlik sistemleri mutlaka tercih etmeniz gereken bir sistemdir hele bu devirde gerçekten tercih etmeliyiz. Sizlerde Güvenlik sistemleri ile Güvenliğini arttırın.

1 yorum:

  1. alarm güvenlik sistemleri, alarm sistemleri, avenir, avenir kamera, güvenlik kamerası, güvenlik sistemleri,

    YanıtlaSil