22 Haziran 2016 Çarşamba

AHD KAMERA


Eskiden güvenlik kameralarında en fazla tercih edilen ve en fazla kullanılan kameralardan biri olan analog kameralar günümüzde değerini yetirmiştir. Eskiden çokça tercih edilen ve tavsiye edilen bir markayken niye günümüzde bu kadar düştü bunun nedeni Ahd Kameraları ortaya çıkmasıdır. Analog Kameralar zamanında da olan fakat bilinçsizlik yüzünden çok tercih edilmeyen ahd kameralar günümüzde sıkça tercih edilen güvenlik kamerası haline gelmiştir.

Peki Ahd kameranın analog kameradan üstünlüğü ne en büyük üstünlüğü analog kameralar görüntü kalitesi düşüktür bu nedenden kaynaklı plaka okuma, yüz tanıma gibi prosedürlerde baya yetersiz kalıyor Ahd Kameralar 720P ve 1080 P HD görüntü kalitesi ile net ve kaliteli görüntüler elde edebiliyorsunuz. AHD kameralar yenilikçe gelişmiş bir sistem kullanarak kameranın daha net görüntü kalitesini sağlamasını sağlayıp aynı zamanda görüntü bulanıklılığını ortadan kaldırmaktadır.

Bir diğer özellik ise Fiyat farkı Analog Kameralar Ahd Kameralara göre düşük özelliklere sahip olsada Ahd Kameralardan Pahalıdır ancak Ahd Kameralar verdiği görüntü kalitesiyle son derece iyi ve  fiyatı son derece makuldur bu nedenden kaynaklı günümüzde Analog kameralardan Çok Ahd kameralar yerini almaktadır. Eskiden Nasıl Analog kameralar tercih edildiyse şimdide günümüzde sık sık ahd kameralar tercih ediliyor ve tavsiye edilmektedir.

Eğer sizlerde analog kamera kullanıyorsanız ahd geçmek istiyorsanız bu çok kolay çünkü ahd kameralar analog kameraların alt yapısını kullanır ve analog kameraların alt yapısına uygundur. Sizlerde Analog kameradan Ahd Kameralara geçmek istiyorsanız Ahd kamerası alıp analog kamerası bağlantısına bağlayabilirsiniz.

Günümüzde en fazla kullanılan kameralarında başında gelen Ahd kameralar kalite olarak Ip kameralar ile bir yarış içeresindedir. Ahd kameralar Ip Kameralardan bir tık düşük Analog kameralardan 1 tık iyi durumdadır. Ipkameralar ileri bir teknolojiye sahip olmaktadır ve bu teknoloji gün geçtikçe gelişmektedir. Bu yüzden Ip kameralar harika bir kalite ve özelliğe sahiptir bu nedenden kaynaklı da fiyatları son derece yüksektir.


Müşterilerimiz genelde Ahd kameraları tercih etmektedir zira hem üstün özelliklere sahip hem de fiyatı da son derece makuldur bu nedenden kaynaklı güvenlik kameralarında müşterilerimiz genelde ahd kameraları tercih etmektedir zira müşteriler genelde fiyatı makul olan ve iyi görüntü kalitesi veren kameralara yönelirler bu nedenden kaynaklı da Ahd kameralar günümüzde sıkça kullanılan kameralardan biri haline gelmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder