20 Haziran 2016 Pazartesi

Güvenlik




Güvenlik konusunda hayatımızda büyük bir yeri olan aynı zamanda bizleri oluşacak tehlikelerden koruyan Güvenlik Sistemleri kamera güvenlik ve alarm sistemlerinde hızla gelişen bir teknoloji olup ve müşterinin istediğine göre bir sürü çeşit çeşit güvenlik kameraları ve alarm sistemleri ortaya çıktı. Güvenliğinizi üst düzeylere çıkaran bu sisteler sayesinde bir çok oluşacak tehlikenin önüne geçmiş oluyorsunuz olası hırsızlık durumunda görülür bir yere taktıracağınız güvenlik kamerası ve alarm sistemi hırsızı caydırıp kararından vazgeçtiriyor. 

Güvenlik kamerası o kadar gelişti ki artık araçlarımıza kadar girdi. Araçlara takıl mobil uyumlu araç kameraları olası bir kaza durumunda kimin haklı veya kimin haksız olduğunu tespit edebilir veya bir tartışma konusunda güvenlik kamerasını delil olarak kullanabilirsiniz. Özellikle toplu taşıma aracı kullanıyorsanız mutlaka taktırmanız gereken güvenlik sistemidir araç kameraları. Araçlarda oluşan taciz olaylarını tespit edebilir aynı zamanda yolcunun indi bindi işlemini kontrol eder rahat bir şekilde inip binmesini sağlayabilirsiniz. Araç kameraları sadece toplu taşıma araçlarına değil her araca lazım araba park ederken arkanızı görmeyi veya trafikte arkayı görmenize sağlayıp arabanın güvenliğini sağlamaktadır.

İşyerlerinize taktıracağınız güvenlik kamerası sayesinde işyerinizden çıktığınızda gözünüz arkada kalmayacak. Dilediğiniz zaman cep telefonunuzda işyerine bakabilir ve işyerinizdeki elemanları kontrol edebilir aynı zamanda güvenli olup olmadığını kontrol edip kendinizi rahata kavuşturabilirsiniz.

Güvenlik kamera sistemlerinin en başında gelen ve hızla gelişen güvenlik sistemi olan IP kameralar güvenlik sistemlerinde büyük bir öneme sahiptir. Kurulumunda hiçbir zorluk çektirmeyen tamamiyle Wİ-Fİ teknolojisi sayesinde bağlanan ve kablolarla uğraşma derdinize aynı zamanda kablo görüntü kirliliğine son veren IP kameralar güvenlik kameralarında hızla gelişen bir teknoloji halindedir.

Bununla birlikte 2014 yılında ortaya çıkan ve son zamanlarda da sıkça tercih edilen Analog kameralarını geride bırakan AHD kameralar sizlere sunduğu 720P 1080P görüntü kalitesi sayesinde sıkça tercih edilen güvenlik kamerası haline gelmiştir AHD kameralar. Zaten Analog Kameralar yerine AHD kameraların sıkça tercih edilmesinin sebebi Görüntü kalitesidir Analog kameralar görüntü kalitesi düşük ve kaydederken görüntüyü bozduğu için AHD kameralara başvuruluyor AHD kameralar HD bir görüntü sizlere sunarak aynı zamanda kayıt ederken de hiçbir görüntü bozukluğuna yol açmaz kaliteli bir kayıt yapmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder